Music For Life 2010: gokje wagen!

De details over Music For Life 2010 sijpelen stilaan door, en morgen (1 december) wordt de puzzel compleet, en maakt Studio Brussel bekend wie er dit jaar een week in het glazen huis opgesloten wordt.

De locatie, dat was pure logica. Na twee jaar Leuven en twee jaar Gent was het logisch dat het dit jaar (en volgend jaar) aan een volgende grote Vlaamse stad was, en nu Antwerpen nog negeren zou stilaan in het verkeerde kielgàt geschoten zijn bij de Sinjoren.

Zit er ook logica in de bemanners van het huis? Tot nu toe wel. Het begon met Peter Van de Veire, Tomas de Soete en Christophe Lambrecht. Het jaar erop werd Christophe Lambrecht vervangen door Siska Schoeters, het jaar daarop Peter door Sofie Lemaire, en het jaar daarop Tomas door Sam De Bruyn. Dus de oudst gediende in het huis is momenteel Siska, dus het is logisch dat zij er niet meer bij is. Ze is bovendien zwanger, en vermoedelijk vindt haar baby het niet zo leuk om een week op sapjes te overleven.

Dus de logische gang van zaken is dat we dit jaar Sofie Lemaire, Sam De Bruyn en een nieuwkomer krijgen. Welk aanstormend talent van StuBru mag dit jaar de grote aandacht in het Glazen Huis opzoeken?

Mijn gok gaat naar Linde Merckpoel, Tomas’ sidekick in de ochtend.

Music For Life 2010? Sofie Lemaire, Sam De Bruyn en Linde Merckpoel vanuit Antwerpen. Zeg dat ik het gezegd heb.

Update 1 december: Helaas helaas, ik had het mis. Blijkbaar krijgt Tomas een herkansing. Ik had het nog gepeinsd eigenlijk 🙂

3 thoughts on “Music For Life 2010: gokje wagen!”

  1. Ik mag het niet gedroomd hebben dat uw voorspelling ging uitkomen. Die 3 samen zou wel een beetje te veel haha-pipi-kaka-radio opgeleverd hebben hoor. Pas op niet dat ik die 3 niet goed vindt in wat ze doen maar ik heb toch liever wat meer evenwicht. Vorig jaar vond ik het al een stuk minder zonder tomas dus ben ik maar al te blij dat hij er weer bij is.

  2. Uw donkerros vermoeden is geen bewaarheid geworden. Inderdaad maar beter, anders waren het weer 3 wijven ih huis…
    Wel benieuwd wat Tomas gaat doen als Siska haar water (of ijs als het zo voortwintert) plots breekt van te staan schreeuwen.

Reageer!