Freya

Terwijl iedereen schrijft over het Skandall dat Freya haar thesis niet zelf zou geschreven hebben, heb ik een ander berichtje over de sp.a-madam.

Binnenkort ga ik hier eens wat statistiekjes posten met daarin bezoekcijfertjes en ook een lijstje met populaire zoektermen (in Google) waarmee mensen op mijn weblog terecht komen. Jaja, meneer Big Brother kan dat allemaal zien!

Om u al een voorsmaakje te geven: 3suisses, 20km door brussel, chuck norris, vtm quiz en quiz live zijn enkele populaire termen, vergezeld van zoektochten van mensen die op zoek zijn naar de pikantere dingen des levens. blootje is bijvoorbeeld een zeer populaire term, en ik zou de arme stakkers hun gezicht wel eens willen zien wanneer ze doorklikken en merken dat Blote Olaf eigenlijk mijn auto is

Freya, gekleedEnfin, heel dit gerampetamp enkel maar om te zeggen dat vandaag iemand via de kinky zoekterm Freya Van den Bossche naakt op dit blogje terecht gekomen is. Welkom, beste zoeker. Helaas, mijn naakte ministers zijn op voor vandaag.

Misschien moet ik meneer Google gewoon even misleiden en hier uitpakken met allerlei termen zoals ‘Britney Spears naakt’, ‘grote borsten’, ‘seksspeeltjes’, ‘naaktfoto’s’, ‘blote bv’s’ en ‘seks’.
Of ‘gratis geld’, ‘win een auto’, ‘klik en win’, ‘hoe word ik rijk’, ‘verdubbel je geld’ en ‘euro’s voor het rapen’.
Mwoehahaha, dat zal goor en geldlustig Vlaanderen wel naar hier lokken!

Kinky.

Reageer!