Olaf in z’n blootje

En het is tijd voor de volgende aflevering in het spannende vervolgverhaal: “De auto-perikelen van Karel en Eveline”.

Ondertussen is onze vervangwagen terug naar het verhuurbedrijf, en zitten we weer even zonder auto.

Ludo (mijn broer) en ik zijn gisteren naar de garage gegaan waar Olaf sinds het ongeluk van vorige week verblijft, om alle kapotte stukken af te breken. We hebben hem dus in zijn blootje gezet, zodat we een heel duidelijk zicht kregen op wat er juist aan moest gebeuren en wat niet, en om te zien of er geen onaangename, onzichtbare verrassingen waren.

Klik op de link om het artikel verder te lezen voor wat fotootjes.

We wachten nu nog even op een prijsofferte van de carrossier, maar waarschijnlijk gaan we doorgaan met de herstelling. We hebben een wagen gevonden waar we stukken van mogen afbreken, en die zouden we dan kunnen transplanteren naar onze Olaf. Op die manier zouden we er al bij al niet te duur vanaf moeten komen. Afwachten dus!

Op de onderstaande foto zie je hoe Olaf er op dit moment uit ziet: alle verplooide onderdelen zijn er van, en nu is het aan de carrosier. Hij ziet er best wel aggressief uit eigenlijk… 😈

En dan is er nog een collage van de werkzaamheden. Op de fotootjes zie je Ludo demonteren (o.a. door op de bumper te springen tot hij afbreekt), zie je hoe de auto stap voor stap uitgekleed wordt, zie je dat hij nog steeds rondrijdt, merk je (midden-onder) het leuke kijkgat met zicht op de motor, en op de centrale foto is de auto herleid tot een doosje :))

Wordt vervolgd.

Reageer!