Wil’j’u elektrisch installeren, zoek je nen diepvries of nen frigoo

De verstokte Willem Vermandere-fan heeft in de titel van dit bericht een fragment uit de tekst van “Laat mie mor lopen” herkend.

Maar serieus, als ge u ne frigo zoekt, of ne kompjoeter, of ne printer, of een eettafel, of een barkast, of een bureaustoel, of een kinderhekje, of een kast, dan kunnen wij misschien iets voor u betekenen.

We staan op drie weken voor onze verhuis, en we danken wat spulletjes af, een deel wegens plaatsgebrek, een deel wegens vervanging door nieuw.

Geïnteresseerd in een item? Een selectie van zoekertjes vind je op Kapaza terug. Bovendien hebben we hier nog twee computers, evenveel schermen en een printer staan.

Elk bod is welkom. De firma dankt u.

3 thoughts on “Wil’j’u elektrisch installeren, zoek je nen diepvries of nen frigoo”

  1. Ik moet de precieze specificaties nog eens opzoeken en opschrijven.

    Het gaat over een Dell desktop uit ’98 (!), Pentium II, 300 MHz (krijg je voor mijn part gratis bij de andere bij) en een heel goed 17″ scherm (beige). De andere is een zwarte Dell Optiplex uit 2002 of zo, en ik heb eigenlijk geen idee wat er in zit (was Eveline haar computer) maar dat beestje werkt nog goed. Er is ook een 17 inch bij (zwart), maar qua resolutie is mijn beige scherm beter…

  2. Ah ja en de printer is een HP Deskjet 890C. Werkt nog perfect, maar we doen hem weg omdat we al onze computers met een parallelle poort wegdoen 🙂

Reageer!