Opwarming

Vanavond op de radio gehoord: de vereniging ter bevordering van de opwarming van de aarde.

Een vereniging die het best wel fijn vindt dat het tegenwoordig zo heet is, en dat ze niet meer moeten krabben in de winter, en dat we een tropisch klimaat krijgen. Dus roepen ze op om zo kwistig mogelijk met energie om te springen, om zoveel mogelijk spuitbussen te gebruiken, en voor elke korte afstand de auto te nemen.

Als je hun website bekijkt (bewust geen link), kan je nog denken dat het als grap bedoeld is, maar de anonieme woordvoerder met vervormde stem (lafbek!!!) op de radio vanavond beweerde dat het bittere ernst was. Dat mensen in andere werelddelen sterven van de opwarming, en dat onze kleinkinderen later met een uitgeputte aarde gaan zitten, dat was hun probleem niet.

Wel, meneren en madammen van de vereniging ter bevordering van de opwarming van de aarde: ik heb het veel te warm, ik speel graag eens in de sneeuw, ik vind dat u een bijzonder egoïstische en kortzichtige visie heeft, en ik hoop dat het vlees op uw barbecue aanbrandt.

Alstublieft.

4 thoughts on “Opwarming”

 1. Hoi,

  Groot gelijk heb je!!!
  Er word zoveel wetenschappelijk onderzoek naar verricht maar blijkbaar weten deze heren (en damens) het allemaal beter…
  Dit weer is best leuk maar ik hou me vast voor hoe we in de zomer weer gaan afzien!!! Doe er nog maar een hittegolf van 3 4 weken bovenop met hopen doden mensen tot gevolg, en het nakend water tekort dat ze in Italië kenden vorig jaar daar zou ik liever ook niet bij zijn maar ja…
  Zijn die mensen hun problemen waarschijnlijk niet…
  En trouwens, co2 veroorzaakt niet alleen de opwarming maar ge krijgt er kanker van ook… oh nee wacht… Dat zal wel overroepen zijn…
  Als we zo doorgaan wil ik die heren binnen 50 jaar nog eens horen…

  Groetjes

  P.s: zouden die mensen hun hersenen vorig jaar overhit geraakt zijn???

 2. Heb ik weer slim gedaan…
  Van co2 krijgt ge natuurlijk geen kanker (we zouden al lang dood zijn).
  Maar ge krijgt wel kanker van al die andere vervuilende stoffen die we volgens vboa meer moeten veroorzaken om de co2 te verhogen…
  Ik snap niet dat iemand met gezond verstand loopt aan te kondigen dat we maar massaal moeten vervuilen…

 3. Heren van “de vereniging ter bevordering van de opwarming van de aarde”,
  Hopelijk stikken jullie in uw eigen overdadige CO2 uitstoot.
  Aangezien jullie egoisme hier hoog tij viert, en jullie uw eigen nageslacht geen kans op leven gunnen kan ik u dat toewensen, al ware het enkel maar om aan mijn kinderen een leefbare planeet achter te laten.

 4. er is alleszins wel één voordeel aan de klimaatverandering en dit is dat deze mensen misschien verdrinken of op een andere manier om het leven komen .

Reageer!