Bloedserieus

Ik hou écht niet van prikjes. Écht niet. Maar voor ‘t goeie doel doen we een efforreke. Dus vanmiddag samen met enkele collega’s 480 ml van mijn O+ sap gaan afstaan in het kader van Bloedserieus.

Mannekes toch, da’s toch wel een héél zenuwachtig zakske dat ze afgetapt hebben zunne. Ik ben niet van mijn stokske gedraaid – verre van – maar ik lag wel de hele tijd te rillen van de zenuwen. Ja, ik ben er écht geen held in.

Maar kom, alles is goed gegaan, en achteraf is er dan… de zak met productjeuhs. De oogst: een grote doos Appelsientje, een Knack, een Standaard, een Glamit (magazine), een doosje keelpastilles, een blikje bruiswater, een Zazoo-condoom met aardbeiensmaak, een zakje gummibeertjes van JimTV, een Oxfam-notenreep, een blikje Kriek-Agrum (iew!), een fles douchegel, een CD met liefdesliedjes van ene Roxane, een wafeltje, een IBM-stylo en een latje.

Het wordt een gevarieerde avond!

5 thoughts on “Bloedserieus”

  1. OK, dan zitten we nu uiteraard te wachten op het verslag van de gevarieerde avond, waarbij – uiteraard – alle productjeuhs aan bod komen…

  2. Ik kan getuigen, hij heeft zijn zakske echt verdiend! De verpleegster was wel onder de indruk van al dat gebibber. Geef toe, Karel, ze heeft u een beetje vertroeteld. Volgende keer ga ik ook bibberen.

  3. Ik kan het geloven dat je bibberde; ik herinner me nog die keer dat je mee was gegaan om plasma te geven en ze na een honderdtal keer prikken eindelijk in de ader zaten 🙂
    Ik zou niet veel goesting hebben om dat nog een keer te ondergaan…

Reageer!