Een muzikale avond

The morning after! Allee ja, morning… Het is iets over twaalven, en Eveline en ik zijn net ons bed uit na een heel geslaagde concert-avond met Caminhando. Het concert was eigenlijk een onverhoopt succes: veel volk, uitbundig publiek, en vooral: het koor heeft er zijn aller-aller-beste beentje voorgezet. We hebben een avond intens gezongen, maar ook intens genoten!
En nu is het afwachten op de telling van de centjes, om te zien welk mooi bedrag we aan het project in Congo kunnen schenken.

LordiOndertussen ook al een paar aanpassingetjes gedaan aan onze website, die nog vlotjes bereikbaar is, in tegenstelling tot lordi.org, de website van de Eurosong-winnaars van dit jaar.

Want wij waren niet de enigen die gisterenavond muzikaal in de belangstelling stonden. Neen – in Athene vond gisteren het jaarlijkse Eurosongcircus plaats. Onze Kate mocht dan misschien niet meedoen, maar een zeer gelijkaardige act (hum hum) mocht de hoofdprijs in de wacht slepen: de brave Finse koorknapen van Lordi.
Ge ziet, ge moet geen schone benen hebben om te winnen eh.

Het voltallige internet is momenteel druk op zoek naar informatie over de bizzaro’s, want hun website is zo plat als een glas Spa Reine.

Zoals steeds kan je voor het laatste nieuws wel al weer terecht bij Wikipedia, en als je plaatjes zoekt, dan vind je – voor de liefhebbers van Finse humor – deze cartoon. Originele vertalingen zijn welkom bij de reacties.

Hän lupasi laittaa kukkasen napinläveensä nog aan toe!

Reageer!