Tweedes

Proficiat!

U bent lezer van de tweede populairste persoonlijke blog van Vlaanderen. Althans volgens de lezers van Clickx. De stemmers van Clickx. U dus. Waarvoor dank.

Tweede plaats: Webpalet

Vanavond vond in het NTG in Gent de prijsuitreiking plaats van de Site van het jaar-verkiezing van Clickx. Het werd een gezellige avond met bloggers en andere webbeesten, in een los sfeertje. Ik was aanwezig met een Leuvense delegatie die terecht trots mag zijn op een vierde plaats in de categorie ‘Stadsblogs’ voor Leven in Leuven. Hoera!

Ikzelf was – zoals u wel weet – aanwezig als genomineerde in de categorie ‘Persoonlijke blogs’. En kijk, tot mijn eigen grote verbazing heb ik het daar tot de tweede plaats geschopt. Onverwacht, onverdiend, maar wel zeer fijn. Al die stemmen waren meteen goed voor een 124ste plaats in het algemeen klassement, wat op 200 sites met verschillende kleppers ertussen zeker niet slecht is. Dank jullie! Mille fois merci!

Een dikke proficiat ook aan Lilith met haar eerste plaats in mijn categorie, en natuurlijk aan alle andere winnaars en genomineerden!

7 thoughts on “Tweedes”

Reageer!