Details

Een krant moet informeren. Zo hoort het. De mensen willen goed geïnformeerd zijn. Dus je kan de mensen niet genoeg informeren, denken ze bij De Standaard. Laten we vooral veel details geven!

In Brussel zijn vannacht zeven auto’s uitgebrand. Uiteraard brandt u van nieuwsgierigheid om te weten welke auto’s dat waren.

Het ging om een Citroën Berlingo, een Renault Megane, een Alfa Romeo, een Toyota RAV, een Honda Civic een Volvo V50 en een Mercedes A. Twee ruiten van een nabijgelegen gebouw waren door de hitte ook gebarsten.

Dankuwel voor deze informatie. Helaas echter… alles kan beter. Want ik ben ook nieuwsgierig naar de kleur van de uitgebrande wagens. Voor én na de brand. En naar de opties. En het bouwjaar. Of de gebruikte brandstof. En ik wil eigenlijk ook wel weten of er airbags spontaan zijn afgegaan door de hitte. En of er papieren in die wagens lagen. Of kinderzitjes. En of de brandblusser nog niet vervallen was. En die gebarsten ruiten, was dat enkel of dubbel glas? Hittebestendig?

De heren journalisten timmeren ijverig aan de weg van de alwetendheid, maar er is nog werk aan de winkel!

One thought on “Details”

  1. Gefrustreerden! Natuurlijk wil ik weten welke types het waren. Die ruiten van dat gebouw, dat moest ik er niet bij weten :-p

Reageer!