Giv’me a kizz

Giv'me a kizz
(modellen: Imm Model Management)

Nog een fotootje van Istvám, vanop de Canon bloggers handson van afgelopen donderdag. Mijn foto’s zijn ondertussen verwerkt, en dat heeft een oogst van een 13-tal foto’s opgeleverd. De volledige set vind je op Flickr.

Het was geen makkelijke fotoshoot aangezien ik Canon-toestellen absoluut niet ken, en ik achteraf aan de slag moest met JPG-bestanden in plaats van RAW-bestanden. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik met mijn Nikon ook wel enkele fotootjes getrokken heb.

Op zich wel geestig om met professionele modellen te werken, aan wie je niets moet vragen. Ze kijken gewoon professioneel, en bij elke klik veranderen ze van blik of van houding. Nice. Misschien een idee voor een volgende ‘gewone’ BlogMeet in het Leuvense: met een troepje amateurfotografen samen een model huren. En dan maar schieten…

Istvam Lea Henri

One thought on “Giv’me a kizz”

  1. Wel, ik liep net met het idee rond volgend jaar een nieuwe flickr meeting te organiseren. Jouw voorstel lijkt me wel wat. Waarom niet met een professioneel model gaan shooten op een mooie plek in Leuven? Enfin, er staat nog niks vast natuurlijk, maar het kriebelt wel.

Reageer!