Walm

Ergernis van de dag: mensen die op het perron staan te roken alsof hun leven er van afhangt, omdat hun trein het station binnenrijdt en hun dure sigaret nog lang niet op is, die tenslotte een laatste, stevige trek nemen, de sigaret onder de trein gooien, opstappen en dan – in de trein dus – hun laatste rookwalm uitblazen.

Aan al die mensen: een welgemeende IEEEUUW!

(en dan houden we het nog beschaafd)

4 thoughts on “Walm”

  1. Inderdaad. Ik wilde het nog niet zeggen, maar inderdaad.

    Maar of ze dàt ooit afgeleerd gaan krijgen… Ik betwijfel het, zeker als zelfs de conducteurs treinbegeleiders het staan te doen.

  2. Herkenbaar. 🙂

    Als mijn man op straat gerookt heeft en hij wil de wagen weer instappen moet die eerst van mij 3x goed uitademen buiten.

    Mvg,

  3. Nog zo’n aangename situatie : als je in de file staat aan /- 30km/h, en de chauffeur voor je blaast al z’n rook buiten (want de auto zou kunnen stinken), dan laat je best je verluchtingsrooster of autoramen dicht, of je kan ook gezellig meeroken. En uiteraard wordt als afsluiter het peukje gewoon buitengegooid (want de auto zou kunnen stinken); per slot van rekening verteert de natuur dat op amper twee jaar, dus dat kan er wel bij :-s

Reageer!