Feel it, Love it

Ik stond deze middag aan te schuiven in De Moete (waar onze Blogmeet plaatsvindt!) voor een broodje, en daar stond de radio vrij luid op. Goedkope muziek, afgewisseld met een zeer onervaren presentatrice met een zwaar accent die op bijzonder lompe manier met haar luisteraars aan het bellen was, om een babbel over drie keer niks en zero te doen.
Ik dacht “o jee, welke vrije radio staat hiér nu op?”.

Toen kwam de djingel. Het was Donna.

Amai.

‘t Is ni mier wa’t gewist is, en ‘t zal nooit ni mier wurre wat het wàs.

8 thoughts on “Feel it, Love it”

 1. Voila, na al die jaren (17 als ik het goed voor heb) is Karel eindelijk tot het diepere inzicht aan het komen dat Radio Donna verspilling van bandbreedte is in de drukbezette ether. Volhouden !

 2. @Julia: uiteraard, maar dan moeten we eerst de L.U.Keuven overtuigen om de radio in hun zoodjesbraak in Leverhee staf te emmen op Brudio Stussel

 3. @Bruno: 16. Overmorgen bestaat Donna 16 jaar. 28 maart 1992.
  Parate kennis. Ik mag het huidige Donna misschien dan wel niks vinden, maar mijn geschiedenis schud ik niet zomaar af 🙂

  Leve Michel Folleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!

 4. (…) zoodjesbraak (…)

  Dit woord, dit is zoooooo geweldig en kernachtig “Alma”, ongelooflijk. Of hoe spoordwelingen de echte haarweid leed bloggen (!)

  Wat de 16 vs. 17 jaar betreft : ik had me een jaar vergist doordat ik het startjaar van mijn 1e kan genomen heb, en geen rekening gehouden had met de jaarwende die zich reeds gemanifesteerd had toen Radio Donna in dat schooljaar op de AM-band begon.

 5. toen Radio Donna in dat schooljaar op de AM-band begon.

  AM-band (927 kHz) was een lapmiddel om Donna in heel Vlaanderen op de kabel te krijgen. West-Vlaanderen moest het daar de eerste maanden mee doen. In Leuven echter was er al een FM-frequentie, zij het met ruis. Als ik me niet vergis bevond jij je op (zaterdag) 28 maart 1992 in Leuven en heb je daar een FM-opname gemaakt van het eerste Donna-moment met Michel Follet.

  Maar goed, we dwalen af 🙂

 6. Als ik me niet vergis bevond jij je op (zaterdag) 28 maart 1992 in Leuven en heb je daar een FM-opname gemaakt van het eerste Donna-moment met Michel Follet.

  Wel inderdaad, Paasexamens of zoiets. Het was er om te doen dat eerste moment eens te horen, en dan snel terug naar Studio Brussel (toen heette Brudio Stussel nog zo) terug te keren.

 7. leed bloggen

  Dat moet natuurlijk “leet bloggen” zijn, mijn ingebouwde spellingchecker heeft zich laten vangen aan de letterverwisselingen :-s

Reageer!