Blogdrink

Heden avond gaat er in Leuven een blogdrink door. Een zeer simpel concept (men kome bijeen, men kletse wat en men drinke een paar glaasjes), maar met een behoorlijk indrukwekkende inschrijvingslijst, en dus op voorhand al een succes!

Bibi keek er dan ook enorm naar uit om met heel wat fijne mensen vanavond een praatje te slaan; ik ging er speciaal voor naar Leuven treinen want op vrijdag ben ik thuis (ouderschapsverlof).

Helaas. Mijn lichaam heeft daar anders over beslist. Ik ben vanochtend opgestaan met maagpijn, buikpijn, hoofdpijn en bijzonder zware ledematen. Eveline heeft onze Kobe naar de onthaalmoeder gebracht, en ik ben terug in mijn nest gekropen.

Ondertussen gaat het al een stuk beter en ik ga straks onze Kobe halen, maar het zou behoorlijk hypocriet zijn om nu op de lappen te gaan, zeker aangezien ik zondag in topvorm moet zijn voor de doop van onze kleine man.
Dus helaas… ik laat deze fijne beker aan mij voorbijgaan…

Aan alle aanwezigen vanavond: amuseer jullie. Aan alle niet-aanwezigen: amuseer jullie ook.

En dat ik achteraf niet te veel verslagjes lees op diverse blogs over hoe fijn het wel was, en dat je er toch zeker bij moest geweest zijn, en dat de afwezigen zo’n ongelijk hadden, … 🙂

3 thoughts on “Blogdrink”

  1. veel betershap karel, maar niet getreurd de mensen vallen bij bosjes en er zuleln er nog zijn die leuke dingen moten missen 😉
    zo moest ik verleden week ons eigenste getnblgotfeestje missen wegens opeens ziekte 😉

Reageer!