Wishful thinking wérkt!

Cote d'orU weet onderhand dat ik mezelf deze week in zelfmedelijden aan het wentelen ben. Vanochtend nog deed ik mijn beklag dat ik geen smoel heb om op foto te zetten, en eerder deze week kon je lezen wat voor pechweek ik mezelf vorige week vond hebben.

Dat laatste artikeltje sloot ik af met volgende hoopvolle woorden:

Omdat ik toch zo te beklagen ben (hum hum) kunnen steunbetuigingen uitgebracht worden in de vorm van een stem op de bwards, door veel te linken naar mijn sites en zo titeca.net weer op de Google-kaart te zetten, door mij een groot pak chocolade cadeau te doen, of door mij gewoon een muschi-muschi te geven.

Wel, het mag misschien een hoopje hoopvol zelfbeklag zijn, maar – potverdikke – het waren profetische woorden! Wishful thinking wérkt echt!

Jawel, want ik vroeg u om op mij te stemmen bij de bwards, en zie wie daar opduikt in de eerste tussenstand: Webpalet. Bedankt voor uw stem, beste lezer, wie u ook bent.

Jawel, want ik vroeg u om veel te linken naar mijn sites, en – ja mijne frak – er zijn nog nooit zoveel links naar Webpalet gelegd als in de afgelopen dagen. Tientallen blogs hebben mijn bannertjes voor deredactie.be opgepikt.

Jawel, want ik vroeg u om mij een muschi-muschi te geven, en toen ik diezelfde avond thuiskwam heb ik een dikke muschi-muschi gekregen van onze Kobe.

En vooral: Jawel, want ik vroeg u om mij een groot pak chocolade cadeau te doen, en kijk, collega M. wandelde vandaag mijn bureau binnen met – speciaal voor mij – een pak chocolade. Dankjewel, M.! Het smaakt!!

De volgende keer dat ik zielig doe, wens ik mezelf een zotte Amerikaan die drie miljoen biedt voor mijn blog, een Nikon D300, een massagekuur door Lien Van de Kelder, en een jaarabonnement voor het Hof Van Cleve in Kruishoutem.

Ik kan al niet meer wachten tot het me nog eens tegenzit!

Good times!

4 thoughts on “Wishful thinking wérkt!”

  1. over chocolade gesproken: ooit al de moelleux-taart van de Carrefour geproefd? Best wel lekker voor een ‘confectietaart’ 🙂
    Mmmm, chocolatey goodness!

Reageer!