Een nieuwe lente, een nieuwe layout

Het is vandaag 21 maart, het begin van de lente. Een belangrijke lente voor Webpalet, want er staan vandaag maar liefst vier belangrijke aankondigingen geprogrammeerd. De volgende berichtjes krijgt u om 8 uur, om 12 uur en om 15 uur.

De opvallendste wijziging van deze nieuwe lente is de nieuwe layout waarin deze blog steekt. Als trouwe bezoeker van deze site merkt u het direct; als u deze blog leest via een feedreader, dan ziet u waarschijnlijk niet veel verschil – surf in dat geval maar eens naar webpalet.titeca.net.

Dit oude kleedje is vanaf vandaag tot de vuilbak verdoemd:

Webpalet, oude stijl

De layout heeft het 14 maanden uitgehouden, en heeft goed gediend tijdens de opstart van deze blog. Maar nu is het tijd voor anders en – denk ik – beter. Een frissere layout, met meer plaats en meer mogelijkheden.

De layout van deze blog draait op het thema ‘K2‘, een machtig flexibele tool, waarop verschillende stijlen kunnen toegepast worden. De stijl is een eigen lichte aanpassing van het thema True Blue, dat u misschien ook al kent van bij Clopin.

Ik heb de stijl overgenomen, en naar mijn eigen hand aangepast. De visuele elementen zijn allemaal van nul af hertekend in Photoshop.

Ook nieuw is de wisselende afbeelding bovenaan: we starten met een aantal lentemotieven, maar geregeld zal je daar nieuw fotografisch materiaal van mijn hand aantreffen.

Alle opmerkingen, kritiek of suggesties zijn uiteraard welkom via de gebruikelijke kanalen.

Volgend lente-bericht om 8 uur.

7 thoughts on “Een nieuwe lente, een nieuwe layout”

  1. Oepsie…

    Er was nog een probleempje met Internet Explorer 6, waardoor de layout daar volledig door elkaar gehaspeld was, maar dat zou nu ook moeten opgelost zijn…

Reageer!