Hoera!

De inschrijvingen voor de Canvascollectie zijn afgesloten. En daar ben ik héél blij mee. Zijn we éindelijk verlost van die vreselijke, grijsgedraaide reclamespot voor de wedstrijd, waarbij Sweet Disposition van The Temper Trap direct de status van irritantste nummer van het jaar verworven heeft.

Dat moest er even uit.

5 thoughts on “Hoera!”

 1. Als het over irritante reclamespots gaat, dan mogen ze van mijn part KBC ook opdoeken. Als ik die beginnen te zingen, kan ik niet snel genoeg zijn om mijn radio af te zetten…

 2. annava: Dat wàs inderdaad een mooi nummer, voor het vreselijk grijsgedraaid werd. Elk mooi nummer raak je beu als ze het teveel draaien. Kvraagetaan van de Fixkes vond ik ook ooit een leuk nummer. Maar toch graag gedaan 🙂

  Bruno: true, true!

 3. Nou, Sweet Disposition kan ik best nog pruimen, en de reclames van KBC zijn toch zo erg niet?
  De reclame voor Music for life – “koop Stories for life >-(” – 3 of 4 x per uur was alvast een stuk irriterender.
  Maar qua irritatiefactor heeft radio 2121 (5 Vlaamse zenders maken 1 Haïtiaans radioprogram) nu gisteren zich alvast stevig genesteld bovenaan de ranking.

 4. Maar qua irritatiefactor heeft radio 2121 (5 Vlaamse zenders maken 1 Haïtiaans radioprogram) nu gisteren zich alvast stevig genesteld bovenaan de ranking.

  Inderdaad, de ramp in Haïti was erg genoeg zonder dat ze dat er nog moesten bovenop smijten… Maar vooruit, op die manier leer je eens te meer StuBru appreciëren.

Reageer!