Fijne schijven

Aaaah, de keerzijde van het fandom.

Mijn tweede grootste fan (Kobe is mijn grootste) sprak me vanavond aan: “Wanneer verschijnt er nog eens een artikel op Webpalet?”

Eveline vindt dat het hier al veel te lang stil is. En uw fans moet ge swanjeren, en uw vrouw nog veel meer, dus: u vraagt, wij draaien.

En dat kan je letterlijk nemen, want over twee dagen is het weer zo ver: mijn dj-projectje Discobarrrrr James draait dan weer ten dans voor een fijne fuif. En bij deze herhaal ik graag dezelfde oproep die ik één jaar geleden ook al deed: als er fijne schijven zijn die momenteel zeer fuifwaardig zijn, en die donderdagavond dus moéten gedraaid worden, dan mag u mij dit gerust laten weten. Ik heb vanavond en morgenavond uitgetrokken om de fuif muzikaal voor te bereiden en waar nodig de nodige fuiviteiten in huis te halen.

Dus laat die schijven maar komen! Aaaaaaaambiaaaaaance, dames en heren!

En het volgende plaatje zou ik graag opdragen aan mijn vrouw en mijn zoon, aan wie ik bij deze de groetjes doe. Dada!

One thought on “Fijne schijven”

 1. Aangezien niemand dj 4T4_oh wil helpen, zal ik maar m’n bijdrage leveren.

  Fresh mee te nemen is zeker The Ting Tings.
  Verder nog Tocadisco (Morumbi) en The Subs, en rip Konijntje van AKA the Junkies ook maar ergens. Voor je jaaroverzicht voeg je ook nog Flux (BP) toe, Beirut is niet zo dansbaar.
  Rihanna, Mika en Amy zijn dit jaar goed in de aandacht gekomen, overdrijf daar wel niet mee, het moet nog geestig blijven.
  Als je ‘t niet kan laten plooi je er nog de kabouterdans tussen (wel niet van dit jaar, maar ondertussen al zóóó tijdloos) en afkruiden met een Pixiesnummertje, en dat moet gewoon een ‘bère feesje’ worden.
  Voor Kobe vraag ik graag een nummertje van Jordi aan.

  Graag gedaan.

  Wel jammer dat het ondertussen wel al voorbij is 😎

Reageer!