Fijne FotoMeet

Eergisteren was het Flickr-bijeenkomst in Leuven, dat had u al gelezen op deze (en wellicht ook op een andere) blog. En bij een fotobijeenkomst horen foto’s, da’s logisch. Die volgen zo snel mogelijk – ‘s avonds op je gemak werken aan je foto’s is niet evident terwijl je vier weken oude zoon die net op dieet gezet is, behoorlijk wat troost nodig heeft.

Maar kijk, een kort verslag kan u wel al krijgen. Zoals op de blogs van de andere deelnemers ook te lezen staat, was het een gezellige boel, zondag in Leuven. Leuke groep, leuke foto’s genomen, en veel ervaringen en lenzen uitgewisseld 🙂

Al dat verzameld fotogeweld loopt ondertussen gezellig binnen op de Flickr pool van de bijeenkomst, de verzamelplaats voor alle foto’s. U kan er alvast op meerdere foto’s zien dat ik wel degelijk aanwezig was.

-K aan't gluren?
(foto netsenei)

Ik was een statief aan het gebruiken bij klaarlichte dag, omdat ik mij voorgenomen had mij zondag aan mijn eerste HDR-experimenten te wagen. En kijk, zoals gezegd moet ik nog heel wat foto’s verwerken, maar de eerste voorzichtige resultaten zijn er alvast, u krijgt één preview hieronder.

HDR-foto Leuven

Meer – veel meer! – volgt zo snel mogelijk!

One thought on “Fijne FotoMeet”

Reageer!