Geeky samenaankoop

Je bent een geek of je bent het niet. En ik beken: ik ben er een. Toch wel een beetje. Zou ik anders een eigen blog bijhouden? 😉

Maar kijk, je hebt geeks die zich schamen voor hun geekiness, en je hebt er die er voor uitkomen. En die laatste soort is dol op geeky T-shirts.

Neem eens een kijkje op ThinkGeek.com: een hele webwinkel vol met geeky spulletjes. Sommige er ferm over, maar andere bijzonder grappig. Als je geek-humor kan appreciëren tenminste.

Ik ben al jaren en jaren aan het loeren naar een aantal T-shirts uit hun shop. T-shirts met gevleugelde uitspraken zoals “Bow for me for I am root”, “There’s no place like 127.0.0.1”, of – wat dacht je – “I’m blogging this”. Of het exemplaar waar ik al jaren verlekkerd naar zit te kijken, wegens serieus subliem:

Die T-shirt wilde ik al jaren. En kijk, ik heb er eindelijk een. Getuige daarvan is bovenstaande foto, waarop je mijn gespierde torso (hum-hum) het T-shirt ziet dragen, met op de achtergrond ons overig bijzonder flashy behangpapier uit de inkomhal van ons nieuwe huisje.

Waarom heeft dat zoveel jaren geduurd? Omdat ThinkGeek.com gevestigd is in Amerika, en je niet zomaar een T-shirtje laat afkomen uit Amerika omdat je er zin in hebt. Neen, daar zit wat shipping-gedoe op, en douane-kosten en zo. Beter een paar bestellingen opsparen dus, en dan een grote slag slaan.

Dus hebben we met een aantal mensen een samenaankoopje opgezet: iedereen van het groepje geeft zijn bestelling op, en er wordt één grote groepsbestelling geplaatst – zo worden de gemeenschappelijke kosten lekker gedeeld en is zo’n tripje uit Amerika best betaalbaar.

Zeer interessant, en wat mij betreft voor herhaling vatbaar. Dus kijk, misschien doe ik op een dag nog eens een oproep via dit kanaal om allemaal samen te leggen voor een nieuwe grote bestelling, en dan doen we van samenaankoop.

Overigens… ik kon het niet laten, maar tussen al die geeky stuff zag ik ook babypakjes staan. En supergeek als ik ben heb ik dan maar een pakje besteld voor mijn toekomstige zoon of dochter.

Sorry kerel of meid. Je papa is een nerd.

7 thoughts on “Geeky samenaankoop”

  1. Count me in! Ook al vaak op het punt gestaan om daar iets te kopen. Tegenwoordig durf ik met mijn paypal dollars (uit ads) al eens een tshirt bestellen op PalmerCash.com, maar ThinkGeek blijft de topper.

  2. Ik koop zelf ook graag dat soort tshirts maar vindt ze meestal nogal duur. Een goedkoop alternatief voor mij is een foto doormailen van de tshirt naar creapoint.be en hem daar bestellen, veel goedkoper 🙂 en dichter ook natuurlijk.

    Sorry voor de reclame trouwens:-)

  3. Huh ? Duur ? Franky (vendetta) en ik bestellen al jaren dergelijke t-shirts. Franky kan er denk ik zelfs een aparte kleerkast mee vullen. Niet moeilijk ook want zoals je zegt staat die site vol briljante uitspraken op shirts.

Reageer!