Film-achterstand

Rat in de keuken!Dju toch. Ik lees vanmiddag in de krant dat Ratatouille, de nieuwe van Pixar, weer een pareltje is.

Ik ben een zeer grote fan van alles wat bij Pixar van de animatiepers rolt, en de meeste van de vorige films heb ik ook effectief in de bioscoop gezien.

Nu moet u weten dat de bioscoop zo’n plek is waar ik wel graag ‘ns heen ga, maar bijna nooit raak. En mijn huidige levenswijze en mijn toekomstig vaderschap brengen daar niet echt verbetering in. De laatste film die ik in de bioscoop gezien heb, is Pirates of the Carribean2. November vorig jaar dus ergens.

En dat terwijl er momenteel echt wel zoveel machtig goeie films spelen (en sommige al niet meer), die ik zou willen zien! Pirates 3, Shrek 3, Ratatouille, The Simpsons Movie, Harry Potter 5, Spider-Man 3, De laatste zomer, …

Maar ik vrees ervoor. Piraatjes, groene monsters, ratten, gele mannekes, tovenaars, spinnemannen, …: het wordt wachten op de DVD, vrees ik.

Homecinema, heet dat dan.

4 thoughts on “Film-achterstand”

  1. Tijd voor maken! 😉
    Pirates of the Carribean 3 kun je overslaan, niet de moeite waard (1 en 2 waren stukken beter). Shrek 3 is eigenlijk ook een tegenvaller. HP3 is absoluut de moeite, maar je moet niet net het boek gelezen hebben, het verhaal komt op veel punten niet goed overeen.

    Spiderman 3 ben ik ook heen geweest, maar ik herinner ‘m al nauwelijks meer. Denk dat ie ook al niet meer draait trouwens.

    De Simpsons en Ratatouille; dat kan ik je over een week of twee vast wel vertellen.. 🙂

    Elja

Reageer!