Ik beken

Gisteren was het Shutdown Day.

Ik had de bedoeling om mee te doen, en mijn computer af te laten staan, voor een dag. Ik was het grootste deel van de dag toch niet thuis, dus dat kon niet echt een probleem zijn.

Maar (helaas)³, het is niet gelukt. En ik ben nog betrapt ook. Dus ik beken.

Ik moest ‘s voormiddags een opzoeking doen. En ik moest nog mijn karakterbladen afprinten voor mijn rollenspel van ‘s namiddags. En terwijl ik dan toch online was, ben ik nog even in mijn feedreader gaan piepen, waar ik een berichtje zag waarop ik wilde reageren, waardoor Goya me gespot heeft. Nen echte flik, die Goya.

Flauwe excuses allemaal natuurlijk maar het zegt natuurlijk wel veel over hoe afhankelijk we allemaal van onze technologische machientjes geworden zijn.

Nu, ik ben duidelijk niet de enige die zich niet aan het computerverbod gehouden heeft, aan de enorme hoeveelheid berichten over de blijkbaar zeer geslaagde bwards te zien. Iemand eigenlijk enig idee of het Shutdown-initiatief een succes geworden is of niet? Mij lijkt van niet, maar ik vind er online niet direct iets van terug.

Maar dat ligt misschien aan het feit dat al die nieuwsschrijvers hun computer af hebben staan…

2 thoughts on “Ik beken”

  1. Ik beken ook: Ik heb zelf geblogd over de Bwards op Shutdown Day. Geen flauw idee of het een succes geworden is, ik hoor er ook niet veel meer van… 🙂

Reageer!