lijstdedecker.be

Volgens De Standaard gaat de nieuwe partij van Jean-Marie Lijst Dedecker heten. Zeer origineel, maar daar wil ik het vandaag niet over hebben.

Neen, nerderig als ik ben, gaat het over de domeinnaam. Toen De Standaard vanmiddag het nieuws online zette, was enkel lijstdedecker.com geregistreerd als officiële domeinnaam door Jean-Marie Dedecker. Op dat moment even gaan controleren of lijstdedecker.be nog vrij was, en… tot mijn grote verbazing wel.

Ik had dus de mogelijkheid om het domein weg te kapen, zoals dat heet. Kopen, om dan later voor een hogere prijs terug te verkopen. Er héél even over getwijfeld. En het dan toch maar gelaten. Omdat het me eigenlijk niet kan schelen en ik me met dergelijke dingen niet wil bezig houden. Maar ik blijf het straf vinden dat ik het kón als ik wilde.

Ondertussen heeft een sympathisant allerlei domeinnamen, waaronder lijstdedecker.be, geregistreerd, om ze te beschermen voor domeinkapers. Maar ik had vanmiddag toch maar schoon mijn kans.

En daarmee is het laatste over die partij op deze weblog geschreven.

7 thoughts on “lijstdedecker.be”

  1. Allee zeg, wordt die mens nu al bijna ook bij zijn eigen website buitengegooid, en zelfs nog voor ze begonnen is…

  2. Dat is helemaal niet waar, moest ik die website niet hebben geregistreerd was er iemand anders mee aan de haal gegaan.

    Wanneer je naar http://www.lijstdedecker.be surft staat er een duidelijke link naar de officiële website. Verder staat er nu een forum dat betrekking heeft op zijn partij.

    Ik snap trouwens niet dat diegene waaraan hij de opdracht heeft gegeven om die naam te registreren, dat die “vergeten” zijn om de .be en de .eu erbij te nemen.

Reageer!