Cursus Photoshop

Straks start alweer de eerste les van de cursus Photoshop die ik om het half jaar geef in het kader van mijn werk. 17 cursisten zitten straks voor mij, zeer begerig naar kennis over de wondere wereld van dit pareltje van een grafisch programma.

En elke keer opnieuw kijk ik naar die cursus uit. Want van Photoshop kan je nooit genoeg weten. En de beste manier om een programma te leren kennen, is er een cursus over geven. Elke keer opnieuw leer ik nieuwe snufjes, truukjes en kantjes van het programma kennen.

Benieuwd wat ik deze keer weer allemaal ga bijleren!

3 thoughts on “Cursus Photoshop”

  1. We hebben Photoshop verkend, we hebben de interface leren kennen, we hebben geleerd wat resolutie is, wat kleurdiepte is, wat pixels zijn, en wat het verschil is met vectoren. Verder hebben we de gereedschappen van Photoshop overlopen, hebben we de paletten overlopen, hebben we geleerd wat lagen zijn, en hoe we ze kunnen gebruiken, wat transparantie is, en wat het betekent binnen Photoshop, we hebben gezien wat filters zijn en hoe ze werken, we hebben bestanden leren open doen, leren opslaan, en wat de verschillende bestandsformaten zijn die daarbij voorhanden zijn, we hebben geleerd waarop je moet letten als je een afbeelding opslaat voor het web, en nog wat kleinigheidjes. Volgende week meer!

    Zoiets? 😉

Reageer!