Wat gaan die Amerikanen nu weer van ons denken?

Grappig…

Via online videosites als YouTube komen heel wat van de beste fragmenten van onze Vlaamse televisie op internet terecht, en dan beginnen die te circuleren.

Zo is er blijkbaar bij de Amerikaanse talkshow van Jay Leno een fragmentje uit In de gloria belandt. Jay vindt het allemaal zeer grappig… alleen, hij geeft niet de indruk te beseffen dat het een satire is. Dat het fragment geacteerd is. En dat we in België dus geen talkshows hebben zoals “Boemerang”, de zogenaamde talkshow uit de parodie.

(rechtstreekse link naar het filmpje)

— via De Standaard Online

3 thoughts on “Wat gaan die Amerikanen nu weer van ons denken?”

  1. Ik heb dat eigenlijk altijd al gedacht toen In de Gloria op tv kwam. “Wat moet nen hollander hier van denken als hij er toevallig voorbijzapt en denkt dat het echt is…” Maar ergens maakt dat het natuurlijk alleen maar beter. Achteraf: “Haha, stomme Hollander!”

    Ik denk hier nu wel dat Leno het door heeft, anders zou hij er zo de nadruk niet op leggen. ‘t Zou ook niet mogen dat hij zich niet beter informeert. Hij wilt waarschijnlijk gewoon zijn dom publiek misleiden 😉

  2. Ik ben Nederlands en woon in Californie en ben ook vaak in Belgie vanwege mijn werk. Moest heel erg lachen om de boemerang satire en dacht en hooopte dat het echt zou zijn. Amerikanen denken dat het niet echt is, ze twijfelen. En ik als Nederlander dacht, he dat is nou echt Belgisch! LOL …………..Jammer dat het niet echt is , maar het maakt me wel elke keer heel erg aan het lachen!

  3. Dan zou je eens de volledige reeks van ‘In De Gloria’, het programma waaruit dit komt, moeten zien…

    Wat zou je dàn van ons denken? 🙂

Reageer!