Update

How zekers, het is ondertussen al weer bijna drie weken geleden dat u nog eens een update kreeg van hoe het hier op het thuisfront gesteld is, na de recente gebeurtenissen. Aangezien ik hier en daar een informerend mailtje krijg, is het tijd voor nog een kleine stand van zaken.

En eigenlijk: het gaat goed. Het gaat goed met Eveline, en het gaat goed met ons huisje.

Eveline herstelt momenteel heel goed. Elke dag gaat het beter en beter, en overdag slapen is niet meer echt nodig. Opnieuw gaan werken komt – na meer dan een maand – eindelijk weer in zicht. Vorige week nog waren we even bang voor een terugval toen Eveline een buikgriep van Kobe dubbel en dik overgenomen had (wegens geen weerstand) en daarbij weer even bedlegerig was, maar dat is zo snel voorbij gegaan als het gekomen is.

Dus: hoera voor de gezondheid, awoert voor de hersenvliesontsteking! Boe! Boe!

En ondertussen zitten we niet stil. Ik vond het enkele weken al fenomenaal wat we op een week tijd voor ons nieuwe huisje allemaal geregeld hadden, maar het is ondertussen nog fenomenaler wat er op een maand tijd allemaal gepland en gebeurd is: onze werkplanning staat nu echt wel zo goed als vast, zowat alle belangrijke knopen zijn doorgehakt, de lening is afgerond, de budgetten zijn opgesteld, en… we hebben een verhuisdatum; op 21 februari wisselen we ons huurhuisje voor ons eigen stulpje.

In tussentijd worden er nieuwe waterleidingen en radiatoren geplaatst, starten we dit weekend met sloopwerken voor schouw, plafond en badkamer, gaan we nieuwe elektriciteit leggen, komt de nieuwe vloer er binnenkort aan, komt er binnenkort een nieuw bad ter vervanging van de uit te breken douche, komen de deuren en deuromlijstingen rond de jaarwisseling terug op hun plaats, kunnen we de muren beginnen afwerken, kunnen we beginnen verven, krijgen de ramen een nieuw kleurtje en wordt de nieuwe keuken geleverd eind januari.

Of we weten wat gedaan? Jazeker, we houden onszelf nuttig bezig 🙂

Reageer!