Mijn volgende telefoon

O jee, ik heb net mijn toetsenbord ondergekwijld.

Mijn volgende GSM is nét voorgesteld. De nieuwe iPhone, mét GPS, komt op 11 juli later op het jaar legaal naar België en wordt een stuk betaalbaarder dan nu het geval is.

iPhone 3G

I want one! Droolness!

17 thoughts on “Mijn volgende telefoon”

 1. Nog even afwachten hoe de abonnementsprijzen van Mobistar er zullen uitzien. Als je 3G hebt, moet je het ook voor een treffelijke prijs kunnen gebruiken natuurlijk.

 2. @Matthieu: Mijn (wellicht naïeve) verwachting is dat het ding niet exclusief aan Mobistar zal gekoppeld zijn, en ook niet per se een 3G-abonnement zal nodig hebben. Dus dat ik de iPhone met mijn gewoon Proximus-abonnement ook zal kunnen gebruiken, met verminderde functionaliteit uiteraard.

 3. Zit er ook al maanden op te wachten, maar om daarvoor over te stappen naar Mobistar? GSM abonnement is voor ons 3 gratis bij Telenet : bundelpakket. Niet dat ze voor de rest goedkoop zijn, en hun downloadlimiet trekt er niet op. Eigenlijk allemaal dieven als je vergelijkt met Frankrijk en Nederland.

 4. Christine, koppelverkoop is verboden in België, dus normaal gezien zal Mobistar niet het enige netwerk zijn dat werkt op de iPhone. De enige exclusiviteit die Mobistar krijgt, is de verkoop van het toestel. Maar je Telenet-abonnement moet normaal wel werken op de iPhone.

  Het Telenet-netwerk is trouwens gewoon het Mobistar-netwerk, maar met een tussenliggende verkoper 🙂

 5. De enige exclusiviteit die Mobistar krijgt, is de verkoop van het toestel.

  Inderdaad, maar je hebt wel kans dat je een “branded” iPhone koopt, bv. dat er bij het opstarten of afsluiten een mobistar-logo verschijnt; mijn SE kocht ik destijds ook als Tempo-pack om dan met Proximus te gebruiken, en het logo heb ik er nooit uit gekregen.

 6. Inderdaad, maar je hebt wel kans dat je een “branded” iPhone koopt

  Ik betwijfel aan een kant dat Apple dat zal toelaten, en anders: ik zal er wreed wakker van liggen.

 7. Ik heb er een uit de states, nog geen 3G versie dus, en die is al absoluut fantastisch. Ben ook benieuwd wanneer en hoe ze nu eindelijk hier op de markt gaan komen, en met welk abonnement…

 8. Betaalbaarder dan de andere? De andere kostte € 280 in Amerika, de nieuwe zal niet goedkoper zijn. Integendeel, vergeet niet dat België een van de duurste landen inzake telefonie is.

Reageer!