Hatelijk

Grrrr… Een Mac, soms zou je ze al even hard uit het venster willen gooien als de PC’s die draaien onder het Vensters-besturingssysteem.

Okee, het Mac-besturingssysteem mag dan zeer intuïtief, netjes, krachtig en gebruiksvriendelijk zijn, maar wanneer je na een kopieeroperatie van een uur dit voorhebt, dan word je wel effe pissig.

The operation cannot be completed bacause the item

Watgeburt? Een kopieeroperatie van ettelijke duizenden items is vol goede moed gestart, en had zijn tijd nodig. Na een uurtje lekker kopiëren ontmoet mister Mac een bestandje dat hij niet direct kan kopiëren, dus het vriendelijke systeem geeft een foutmelding, en geeft er vervolgens de brui aan. Genoeg gewerkt voor vandaag! Boem, petat!

Gevolg? Een deel van de bestanden is gekopieerd, een deel niet. Welke bestanden wel gekopieerd zijn en welke niet? U heeft er het raden naar. Trek uw plan ermee, gebruiksvriendelijkheid heeft zijn grenzen, meneer.

Grmbl. In plaats van ijverig voort te werken, en achteraf een overzichtje te geven van bestanden die mislukt zijn. Onnozelaar! Ik zal u eens leren intuïtief zijn. Pak aan!

5 thoughts on “Hatelijk”

  1. “…dus het vriendelijke systeem geeft een foutmelding, en geeft er vervolgens de brui aan. Genoeg gewerkt voor vandaag! Boem, petat!”

    En toch nog een screenshotje kunnen maken? Stevig systeem 😉

Reageer!