Verliefd

Ik moet iets bekennen. Ik heb getwijfeld of ik er wel goed aan deed om het te zeggen of niet, want mijn vrouw zal het niet graag horen, maar… ik ben verliefd. En als je verliefd bent, dan wil je dat van de daken schreeuwen.

Yup. Ik heb haar deze ochtend leren kennen. Ik had al eens staan loeren naar haar zusjes, maar ik ben op slag onder de indruk van haar. Ze is slanker, lichter, en heeft zo’n gave lijn. Ze heeft maar één oog, maar wat een pràchtig oog. Vanmiddag heb ik nader kennis gemaakt met haar, en ik wil haar niet meer lossen. Al moet ik nog maanden geduld hebben voor we voorgoed samen kunnen zijn.

Haar naam is D80.

Nikon D80

Ik heb tijdens mijn middagpauze nog even de specificaties van de nieuwkomer in de Nikon-familie bekeken. Als dit toestel zijn beloftes waarmaakt, wordt het een regelrechte hit: de specificaties zijn indrukwekkend (voor een toestel in die categorie), de gebruikte technologie is hot en de meegeleverde kitlens is ferm. En dat allemaal tegen een mooie prijs (body € 969, kit € 1.299 bij top-foto.de).
Een uitgebreide Nederlandstalige (p)review vind je op LetsGoDigital (link via Pietel).

Yup, momenteel ben ik verliefd. Gelukkig heb ik nog een paar maanden om weer zeer wild aan het twijfelen te slaan.

3 thoughts on “Verliefd”

Reageer!