Onze Olaf

Eveline heeft vandaag een heel klein beetje het nieuws gehaald. Helaas is het niet echt goed nieuws, integendeel.

ROBnet, de regionale nieuwssite, spreekt over een spectaculair ongeval op de E40 in Bertem.

Arme jongenWat is er gebeurd? Meerdere kettingbotsingen, met chaos tot gevolg. Toen Eveline deze middag huiswaarts keerde om van een half dagje verlof te genieten, is ze langs alle voorgaande ongevallen gepasseerd, en net wanneer ze allemaal gepasseerd waren, gebeurde er nog eentje. En daar is ze onvermijdelijk op ingereden…

Eerst het goeie nieuws: Eveline is ongedeerd. Ze mankeert niets, geen schrammetje. En da’s het belangrijkste.
Het minder goeie nieuws: onze auto – den Olaf – is er slechter aan toe. Hij heeft de botsing frontaal op zijn neus gekregen, en dat vond zijn neus niet zo leuk.

Update: We zijn vandaag, zaterdag, naar de garage gegaan, om de schade te gaan opmeten. Al bij al schijnt de schade nog mee te vallen: Volvo’s zijn degelijke wagens, en alle schade bevindt zich in de vorenste 40 cm. Een reparatie zal echter niet goedkoop zijn, en het wordt afwegen of een reparatie nog de moeite is. We waren ons beestje nog absoluut niet beu, dus we willen er graag nog een paar jaartjes mee doen, maar tegen een doenbare prijs.

Lees verder voor een paar fotootjes van de ongelukkige patiënt…

Over een paar weken hebben we een autovakantie gepland. Maar we laten geen streep door onze vakantieplannen trekken, we vinden wel een oplossing!

Nog een paar foto’s. Een voor- en na:

Voor en na

En een collage, met o.a. foto’s van Ludo die ermee rondrijdt. Hij rijdt nog!

Collage

Reageer!