Site van het jaar: stem nu

Site van het jaar 2008Naar goede jaarlijkse gewoonte organiseert Clickx weer zijn grote ‘Site van het jaar’ verkiezing, waarbij u – ja, u! – de beste sites van 2008 kiest.

Stemmen kan online op www.sitevanhetjaar.be. Er zijn 21 categorieën, met telkens 10 genomineerden. En weet u wat? Deze blog is er dit jaar bij, in de categorie ‘Persoonlijke blog’. Hoewel ik zo’n verkiezing niet zo belangrijk vind, en mijn kansen niet erg hoog inschat, ben ik toch vereerd met de nominatie, zeker in het goede gezelschap van Houbi, Imke Dielen, Ishku, Lamazone, Ntone, Past Is Prologue, Tales from the Crib, Tales of Drudgery and Boredom en Tante Annie & de dingen. De volledige nominatielijst vind je op de verkiezingsblog.

Is deelnemen verplicht? Tuurlijk niet, gij. Is deelnemen gratis? Absoluut. Kan ik je een plezier doen met een stem op je blog? Jazeker, dat is altijd fijn. Mag ik ook op een andere blog stemmen? Zeker, in elke categorie mag je tot 3 sites aanduiden. En als ik nu op 3 andere persoonlijke blogs stem en niet op jou? Dat is uw volste recht, het zijn immers allemaal fijne blogs. Waar moet ik zijn? www.sitevanhetjaar.be

Dus als je even vijf minuten hebt, en je wil je waardering voor deze blog uitspreken, stem dan nu. En vergeet in de andere categorieën zeker niet om ook voor een fijne fotoblog te stemmen, en bij de stadsblogs verdienen Leven in Leuven en Denderend Dendermonde zeker en vast uw stem!

4 thoughts on “Site van het jaar: stem nu”

  1. Ben ik bevooroordeeld als ik stem op mijn echtgenoot?

    Ik heb de blog de afgelopen maanden en jaren zien groeien en het enthousiasme – en soms tijdsgebrek natuurlijk – gezien, iedere keer de berichtjes gevolgd en vaak gelachen en ik moet zeggen dat het tijd is dat ik ook eens iets post als reactie.

    Bij deze dus mijn eerste reactie op je blog, na al deze tijd, met als boodschap dat ik toch een beetje heel erg trots ben op mijn ventje…

    En nu es gaan uitzoeken hoe ik kan stemmen.

Reageer!