Firefox 3 komt eraan

Over een dik uurtje (om 19h plaatselijke tijd) verschijnt de nieuwste versie van de Firefox-browser, een uitstekend alternatief voor Internet Explorer – wat zeg ik – een obligate vervanger voor de blauwe e!

Aan die release is een wereldrecordpoging downloaden gekoppeld. Dus u weet wat u te doen staat, de komende 24 uur.

Alhoewel ik een Firefox-fan van het eerste uur ben, ben ik enigszins sceptisch tegenover deze release. Want ik heb een tijdje geleden de beta uitgeprobeerd, en daar zaten een aantal serieuze annoyances in waarvan ik vurig hoop dat ze er uit zijn.

En wat ook altijd vervelend is bij een nieuwe release, is dat de plugins (extensies) die je gebruikt, nog niet allemaal compatibel zijn. Maar da’s een kwestie van tijd.

Allee, over een uurtje allen naar GetFirefox.com.

3 thoughts on “Firefox 3 komt eraan”

  1. Komaan, zeg, IE favoriet? Extensies al eens uitgeprobeerd in FF? Spellingschecker, Fire FTP, Firebug, Downloadhelper.
    FireFTP vervangt voor mij alle fancy ftp programma’s, voldoet volkomen, Firebug legt meteen de vinger op de wonde als je foutjes maakt, en via de Downloadhelper haal il met 1 muisklik alle YouTube en mp’3 fragmenten binnen die ik nodig heb voor ons talenonderwijs!

  2. Achja, iedereen zijn voorkeuren he.. 🙂

    Wanneer ik een website aan het bouwen ben gebruik ik natuurlijk nog wel Firefox om de site te checken en plugins als Firebug zijn dan erg handig, maar om gewoon lekker te browsen vind ik IE7 (eigenlijk gebruik ik de 8 beta in IE7 mode momenteel) gewoon prettiger..

    En een FTP programma dat lekkerder werkt als CuteFTP ben ik nog niet tegen gekomen..

Reageer!