Gratis krantenlezers gezocht

Morgen staakt de NMBS. Er zullen geen treinen rijden, en dus ook geen reizigers op en van treinen stappen. Er zal dus ook geen pendelverkeer in de Belgische stations zijn.

Bij mijn weten staakt de gratis krant Metro morgen niet. En zullen er morgen dus gigantische oplages gratis kranten liggen wachten op lezers, op reizigers.

Doe die kranten een plezier. En de redacteurs, die vandaag weer pennevruchten uit hun toetsenbord zullen persen, om die kranten gevuld te krijgen. Woont u in de buurt van een station, of passeert u er morgen op weg naar uw werk of de supermarkt, spring dan even binnen in het station of de tunnel, en pik een Metro mee. En neem er direct nog een mee voor uw vrienden of collega’s.

U maakt er een boel lettertjes heel gelukkig mee.

2 thoughts on “Gratis krantenlezers gezocht”

  1. Er zijn zo van die bedrijven waar rechtstreeks exemplaren van Metro geleverd worden, die dan bijvoorbeeld aan het bedrijfsrestaurant ter beschikking liggen …

  2. Aan de Panossen liggen er ook altijd, gratis metro’s. Misschien moet heel België gewoon meestaken, dat voorkomt een horrordag met monsterfiles en enorme kosten voor het milieu, eindeloos nagelgebijt en frustraties, mensen die een dag verlof moeten nemen omdat de pipo’s bij de spoorweg vinden dat ze te weinig verdienen etc. Valt het op dat ik een beetje pissed off ben 😉

Reageer!