Thuiswerk

Webcam-manIk moet het u niet meer zeggen, dat de NMBS vandaag staakt.

Ik moet u waarschijnlijk ook niet zeggen dat het redelijk onbegonnen werk is om vandaag van in Dendermonde tot in Leuven te raken.

De trein is om evidente redenen geen optie. De auto zie ik eerlijk gezegd ook niet zitten: het gebeurt af en toe eens dat ik met de auto naar mijn werk ga, en op een normale werkdag moet ik dan om 6.20h vertrekken om een beetje vlotjes in Leuven te raken (aankomst: 7.15h). Dat wil zeggen, met de voorspelde monsterfiles van vandaag: dat ik om 5.30h had moeten vertrekken, om pas vanavond laat terug te zijn. Neen, dank u.

En de fiets? Sjah, ik wil op een mooie zomerdag nog wel eens de 65 km-lange tocht van hier tot in Leuven doen, maar om er dan nog een werkdag aan vast te plakken… Hmmm…

Dus ik werk thuis vandaag. De simpelste oplossing, zowel voor mij, als voor mijn werkgever. Het kan best nog wel leuk worden vandaag: ook Eveline werkt thuis vandaag, dus altijd een kletscollega in de buurt. Voor mijn middagpauze hebben we afgesproken met enkele andere vastzittende pendelaars uit de buurt. En straks om 11 uur neem ik deel aan een vergadering op het werk per wiki, per webcam en per MSN.

Maar bovenal wordt het vandaag een productieve dag! Dus hup! Gedaan met bloggen! Werken!!

Reageer!