Music for Life

Thomas Hoera! Of Oei!

Ik weet niet goed welk van de twee ik nu moet denken. Maar Music for Life, de benefietactie van Studio Brussel vanuit een glazen huis aan het station in Leuven, komt terug. Van 19 tot 24 december later Peter Van de Veire, Thomas de Soete en Siska Schoeters (Lambi-Bambi is er dit jaar niet bij) zich opsluiten in het glazen huis, van waaruit ze aangevraagde plaatjes draaien en leuke radio maken, allemaal ten voordele van zuiver water dit jaar.

Kijk, ik vond het vorig jaar gewéldige radio. En een gewéldig succes. En een gewéldige sfeer aan dat glazen huis in Leuven. Ik herinner me hoe Eveline en ik vol spanning in de auto zaten te luisteren naar de slotshow, wachtend op het bedrag dat bijeengesprokkeld was. En met een spijtig gevoel omdat het afgelopen was, want we hadden echt wel graag geluisterd.

Op zich leuk dus dat het terugkomt, maar een mens vreest toch voor een doorslagje, niet? Ik hoop dat het weer heel leuke radio wordt, en ik ga zeker weer een kijkje nemen, en we zetten onze radio die week extra veel aan, maar hopelijk is de bedoeling niet “Waah dat was leuk, laten we dat gewoon nóg een keer doen!”

Hopelijk weten de programmamakers (en het publiek!) genoeg creativiteit aan de dag te brengen om van deze tweede editie een even geslaagde als de eerste te maken!

Positief denken! Voordeel van de twijfel! Hoera!

5 thoughts on “Music for Life”

  1. Er is natuurlijk een groot verschil tussen een defect waardoor een massa water ongewild verloren gaat, en structurele waterverspilling door laksheid of zelfs slechte wil.

Reageer!