Photoshop Express

How zekers, bijna vergeten te zeggen dat ik enkele dagen geleden op Photofacts las dat Adobe voor het eerst Photoshop Express getoond heeft aan het publiek. Ik schreef begin maart reeds over Photoshop Express, dat wordt de online light versie van het populaire grafische beeldbewerkingsprogramma. En het gaat er ongeveer zo uitzien:

Screenshot Photoshop Express

Veel meer informatie is momenteel niet bekend, dus ook geen verschijningsdatum. Maar kijk, ga er momenteel maar van uit dat het ergens voor het late najaar is.

Ondertussen is het er éindelijk van gekomen om de Adobe Creative Suite 3 (met o.a. de nieuwe versie van Photoshop) te installeren op mijn computer – de DVD lag al wéken op mijn bureau, stel je voor.

Maar man toch! Wat een hoogst-irritant, lang-aanslepend, zwaar, zenuwslopend installatieproces zeg! Jongens jongens toch, wat een gedoe! Ergernis!

En de programma’s zelf zijn – eens geïnstalleerd – er ook niet lichter op geworden, helaas. Reutel, reutel, kraak, kraak. En Dreamweaver is al mijn sitedefinities kwijtgespeeld. Awoe! Die ga ik nu eens opnieuw instellen zie…

Maar kijk, we zijn weer helemaal up-to-date. En dat is toch wat telt? Hip, maat!

2 thoughts on “Photoshop Express”

  1. ba, ik vond de installatie sneller gaan dan die van de CS2
    en ik was en ben mijn sitedefinities niet kwijt… – omdat ik op een pc werk??

  2. Haha, ik heb het toevallig ook wel op een PC geinstalleerd hoor 🙂

    Bwa, beetje mijn eigen fout. Heb op voorhand DW8 geüninstalld. Maar ja, dat is dan weer de fout van Adobe, uit vorige upgrade-ervaringen weet ik dat meerdere Photoshops naast elkaar komen te staan als je niet eerst de oude versie verwijdert. En zo is het altijd iets.

    Computers, prut!

Reageer!