iCal day

iCal iconMocht u zich soms afvragen waar al die geeks zich godsganse dagen mee bezig houden, schouw dan bijvoorbeeld dit aan.

Voor alle Apple Geeks op deze aardbol (en vermoedelijk daarbuiten ook) is het vandaag morgen iCal Day.

Watte? iCal Day. iCal is de standaard kalenderapplicatie die bij elke nieuwe Mac geleverd wordt. Zoals elke applicatie heeft ook dit programma een icoontje, en dat stelt – origineel! – een kalendertje voor. Als je de toepassing opstart, dan stelt het icoontje de huidige datum voor, maar in rust-toestand (het programma is nog niet opgestart) staat het icoontje steeds op 17 juli. Wil dat nu wel net niet morgen zijn zeker?

En dus worden alle Mac-geeks buitenzinnig morgen, want hun applicatie-icoontje verandert dan niet bij het opstarten! Geweldig! Buitengewoon! Mega! 1337!

Google vertelt je alvast dat veel mensen hier effectief aandacht aan besteed. En de Joy of Tech comic van vandaag steekt er op gepaste wijze de draak mee…

3 thoughts on “iCal day”

  1. Oeps! Yup, Bert, je hebt volledig gelijk. Ik was in de war doordat die cartoon vandaag verschenen is, maar dat is omdat die cartoon niet op dinsdag verschijnt.

    Volledig gelijk dus, beschouw het als een exclusieve avant-première uit de toekomst! En mijd morgen Mac-gebruikers…

Reageer!