Mission impossible

Man man man. Heverlee was weer in chaos vanochtend. Mijn werk is momenteel quasi onbereikbaar.

Er is een overweg vlak bij mijn werk. Die overweg is momenteel een heel belangrijke verkeersweg, omdat de naburige overweg (aan het Kantineplein) momenteel wegens wegenwerken afgesloten is.

Vanochtend kom ik met mijn fietsje aan die overweg toe, met de bedoeling erover te rijden en dan de laatste 100 meter naar mijn werk te rijden, wanneer ik zie dat het er krioelt van politiewagens, wagens van de gasmaatschappij en een ziekenwagen. Overweg afgesloten. Een groot gaslek. Geen doorgang. Ook niet voor voetgangers.

Geen doorgang. Terugkeren. Maar da’s natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, met de dichtsbijzijnde overweg die eveneens afgesloten is. Met de fiets is het uiteindelijk een omweg van een kwartier geworden, een heel stuk terug, en uiteindelijk zelfs nog via binnenwegjes over de universitaire campus. Met de auto? Geen idee, maar ik denk: chaos. En ik dus weeral ‘ns blij dat ik hier met de fiets ben.

Het is trouwens te merken aan de hoeveelheid volk hier op het werk. ‘t Is magertjes 🙂

3 thoughts on “Mission impossible”

  1. Aja 🙂

    Bwa ondertussen zitten we toch aan meer dan 20 man hoor, dus neen, ik ben niet technisch werkloos.

    Maar inderdaad, er is een gebouw ontruimd. Dat van natuurkunde, of weet ik veel wat daar zit.

  2. ha, ik heb het aantal weken geleden ook meegemaakt in nieuwpoort. De gehele school is ontruimd en we hebben de hele voormiddag in de brandweerkazerne mogen doorbrengen.
    Tof hoor ;), 100den kinderen aan het roepen en tieren… 😉 ik kreeg er koppijn van…

Reageer!