Feestweek

Vuurwerk! Feest!Maandagmorgen. Ik sta aan het begin van een feesjesweek.

En het grappige is dat dat een toevallige samenloop van omstandigheden is, en nu eens niets maar dan ook niets te maken heeft met het feit dat ik deze week verjaar. Integendeel, het verouderingsproces zal ongemerkt aan mij voorbijglippen, en da’s eigenlijk niet erg.

En het volgt zo ne schone crescendo, van heel stillekes vanavond naar een fameus orgelpunt zaterdag. Een overzichtje!

  • Voor er kan gefeest worden, moet er voorbereid worden! Vanavond dus in volle ernst vergaderen! Maar wel vergaderen over feesten. Solidariteitskoor Caminhando bestaat 10 jaar, en dat gaan we op 22 oktober vieren met al onze leden en oud-leden. En ja, den dezen zit in het voorbereidingsgroeppeke. Mor ‘t gaat iel plezant wurre!
  • Morgenavond geven de Apple-gebruikers aan onze universiteit nen drink. Als officiële Mac-supportman op de centrale informaticadienst heb ook ik een uitnodiging op zak, en ‘k had eigenlijk wel goesting om ne keer te gaan, maar helaas jongens: mijn agenda heeft zijn beperkingen, en ik wil van dinsdagavond mijn enige rustige avond in de week maken.
  • Woensdagavond is’t gewoon koorrepetitie, maar daarna sluit ik mezelf op in de keuken om koekskes te bakken voor de collega’s op ‘t werk. Drukke week of niet, een traktaatje moet eraf kunnen!
  • Naar vrijdagavond ben ik zeer benieuwd. Want na lang twijfelen heb ik mij ingeschreven voor een nieuwe editie van BlogCom in Antwerpen, een bloggersbijeenkomst. Voor mij wordt het een hoop onbekend volk op een hoop, maar tussen meer dan 50 mensen vind je minstens één interessante gesprekspartner zeker?
  • En dan zaterdag. Twee werkuitstappen op één dag. Eerst gaan we met De Vriendenkring van mijn werk op uitstap naar het Atomium, en na het eten muizen Eveline en ik er vanonderdoor om ons klaar te maken voor het grote personeelsfeest van Eveline haar werk. Er zijn weinig tot geen details bekend, behalve dat het een groot feest wordt, dat het een sjiek feest wordt, dat er live muzikanten zullen zijn, en dat een knallend vuurwerk de kers op de taart zal zijn. Zelfs de lokatie is geheim; afspraak aan Evelines werk.
  • Zondag? The day after. Uitgeteld wezen. En bezoek ontvangen. Lotte, neem het ons vooral niet kwalijk als we je met slaapoogjes aankijken. Je bent er niet minder welkom op.

Het goede leven, noemen ze dat zeker?

6 thoughts on “Feestweek”

  1. Het verouderingsproces zal zeker niet ongemerkt aan je voorbijgaan. Integendeel zelfs!! Met zo een feestweek zie je er zondag 2 jaar ouder uit. Maar geen nood, er is vakantie in zicht.

Reageer!