Homeless

Een kort berichtje van het thuisfront…

Zoals de vrienden en de trouwe lezers wel weten, zijn we sinds een paar maand op zoek naar een huisje.

Ondertussen hebben we meer dan twintig huizen bezocht, en we hebben al drie keer op punt gestaan om te kopen. Na Wezemaal en Wilsele-Putkapel was het dit weekend weer bijna prijs. Voor een huisje in Kessel-Lo deze keer.

In onze gedachten waren we het al aan het inrichten, en er ons nestje van aan het maken, maar de vraagprijs was eigenlijk overdreven hoog (zelfs naar Leuvense normen). We hebben een eerlijke prijs geboden voor het huis, maar de vriendelijke bewoonster heeft ons bod afgewezen.

Dus de zoektocht gaat voort! Het aanbod in de vakantie is vrij klein, maar we snuffelen verder! Vol goede moed! Maar dat neemt niet weg dat we stiekem wel verlangen naar de dag dat onze zoektocht uitmondt in ons toekomstige huisje…

5 thoughts on “Homeless”

  1. Ik zag vandaag een huis te koop staan in Blanden, recht tegenover de kerk. Ik weet het… zeer dure buurt. Maar het huis zelf is een HOB en zag er klein maar gezellig uit, dus hopelijk toch niet te duur…
    Alhoewel ze echt wel waanzinnige prijzen durven vragen rond Leuven, hoop ik dat dit mss een gouden tip is? Laat maar iets weten via je blog.

Reageer!