Een nieuwe lente, een nieuw leven

Lente-bericht nummer 4. Het belangrijkste nieuws wordt altijd tot het laatste bewaard. grote aankondiging van vandaag, is de aankondiging van een nieuw leven.

Over een half jaar worden Eveline en ik mama en papa!

Je kon het elders bij andere zwangere blogs ook al lezen: drie maanden zwijgen is moeilijk. Lastig. Hard.
Je hebt nieuws, en je wil het van de daken schreeuwen. Maar de eerste maanden van een zwangerschap zijn nog zo kwetsbaar, en bovendien: we wilden het graag persoonlijk aan onze vrienden vertellen, vooraleer de computerwereld mocht delen in onze vreugde.

Maar vandaag is het zover, vandaag mag heel de wereld weten dat onze Biebel (codenaam) in aantocht is, en presenteren we met gepaste trots de geboorte van een nieuwe website en een nieuwe blog: Biebelweb.

Biebels allereerste echo Op de webstek van onze toekomstige zoon/dochter kan je alles lezen wat we kwijt willen over de zwangerschap tot nu toe, kan je echo’s zien, en over een half jaartje de eerste foto’s, kan je een reactie achterlaten en kan je een gokje doen over het geslacht van onze eerstgeborene.

Uiteraard zal je ook af en toe op deze blog een berichtje kunnen lezen over hoe het gaat met ons en de zwangerschap, maar we willen deze blog niet overladen met Biebel-berichtjes, omdat niet iedereen hier evenveel behoefte aan heeft. Je kan de Biebelblog-berichtjes ook volgen in de rechterkolom van deze blog.

Om een korte samenvatting van de afgelopen drie maanden te geven kan ik alvast zeggen dat we fantastisch blij zijn, dat alles heel goed gaat met het kleintje (en da’s het belangrijkste), en dat de mama alle mogelijke zwangerschapskwaaltjes heeft gehad, van bizarre eetgoesting over misselijkheid tot vermoeidheid, maar gelukkig begint dat nu ook te beteren. We zijn natuurlijk ook heel blij dat we het wiegje van Biebel een plaatsje kunnen geven in Dendermonde, en dat we daar ook al een lieve onthaalmama gevonden hebben.

Tot binnenkort op Biebelweb!

8 thoughts on “Een nieuwe lente, een nieuw leven”

  1. Proficiat! En veel succes met de zwangerschap!
    Hmm, ik heb de indruk dat mijn lezers zeer geïnteresseerd zijn in zwangerschapsberichtjes. Mijn statistieken zijn er nogal op vooruit gegaan. 🙂
    Schrijven maar!

  2. Dank jullie wel!

    Trouwens – Lien, ook een dikke proficiat. Ik kom net tot de schandelijke constatatie dat ik dat ik mijn felicitaties nog nooit heb geuit op je blog, hoewel ik met graagte en grote herkenbaarheid je berichtjes volg 🙂

Reageer!