Weg met de commercie!

Aaah de kranten en de boekskes staan weer vol met reclames voor strijkijzers, stofzuigers, mixers en wasmachines. Het moét bijna weer moederdag zijn! Jaaaa, laten we onze huisvrouwen verwénnen met een huishoudtoestel, zodat ze nog meer en nog efficiënter hun huishoudtaak kunnen doen!

Wat ben ik blij dat ik een vader ben. Over een maand staan de boekskes vol met scheerapparaten, televisies, iPods, breedbeeldteevees, huistapinstallaties en GSM’s. Dan kan ik gladgeschoren, languit in mijn zetel liggen te kijken naar mijn nieuwe 48 inch plasma-tv met mijn voeten op een poefke terwijl mijn vrouw mij tussen het stofzuigen en het kuisen door een versgetapt pintje komt brengen. Wat een heerlijk rollenpatroon!

Niet dus. Het is allemaal één groot complot van het M!LF, zeg ik u! Haha, maar daar laat ik mij niet aan vangen! Ik zal bij deze de nieuwe man wezen, dààr zal de commercie het niet van terug hebben! Laten we rebels wezen, en de rollen gewoon omdraaien! Dat Eveline mij over een maand maar een huishoudtoestel cadeau doet! Dan geef ik haar deze zondag euhm euhm… een bak pintjes of een abonnement op de voetbal.

Dààr zal ze blij mee zijn…

Reageer!