Dreiging

Daarnet, tijdens de middagpauze, heeft er hier meer dan 20 minuten aan een stuk een politiehelikopter gecirculeerd boven onze campus.

Toen we net dachten dat hij weg was, zagen we een paar combi’s het terrein op rijden.

Een beetje later zagen we allerlei politieagenten – geassisteerd door mensen van onze bewaking – de hele parking uitkammen, inclusief alle struikjes, bomen en andere mogelijke schuilplaatsen.

En nu zijn ze bezig aan een toer door de gebouwen, bureaus binnenwandelend zonder pardon, en WC’s afspeurend.

De obligate grapjes van de collega’s “En? Hebben ze u niet gevonden?” kunnen natuurlijk niet uitblijven, maar ondertussen knaagt het natuurlijk wel: wie of wat zoeken ze?

En wat is dat geluid dat van achter mij uit de kast komt?

Aha, het is mq,qç)aé’

5 thoughts on “Dreiging”

 1. Helemaal zeker niet, want die politiemensen lossen niet echt veel. Maar er zijn zeer sterke vermoedens en aanwijzingen dat het niet om een of andere loslopende crimineel ging, maar wel over een vermist persoon. Iemand die sinds enkele dagen vermist was, en blijkbaar voor het laatst gezien was op onze campus…

  Waarom ze dan in de bureaus en de WC’s zoeken weet ik ook niet, maar kom 🙂

 2. Hallo,

  Na de pensioensviering van technische diensten op vrijdag 4/12 is èèn van de aanwezigen ‘verdwenen’. Zijn auto stond s’maandags nog op de parking, maar hij is niet thuis gekomen en ook in de daarop volgende dagen werd er van hem niets meer vernomen.
  Niemand weet waar de man naar toe is en uiteindelijk werd hij als vermist op gegeven, met de nodige zoekacties van de politie tot gevolg.
  Er werd op technische diensten zelfs een opsporingsbericht rond gestuurd. Tot op heden is de man, een oud werknemer van de schoonmaakploeg, nog steeds niet op gedoken.

  groetjes

  Bart

 3. Epiloog:

  Vandaag via de listserver van Technische Diensten

  “Bij deze kan ik jullie meedelen dat de H. René Melis, die sinds vrijdag 4 november 2009 vermist was, gisteren 20 januari 2010 dood is teruggevonden in de Dijle , in de buurt van de brug van autostrade A2 boven de Vaart. Dit werd mij gisterenavond telefonisch gemeld door zijn broer Rik Melis.

  Meer details zal U te weten komen via de media en de schrijvende pers.

  Bij deze onze oprechte medeleven aan familie en kenissen van René Melis”

  groetjes

  Bart

Reageer!