Verhuizen

Verhuizen2009 zal in de annalen te huize Titeca geboekstaafd staan als “het verhuisjaar”. En momenteel is het hoogtepunt van dat verhuisjaar aan het lopen.

U weet uiteraard al dat we vorig jaar een huis gekocht hebben en daar in februari na een intense verbouwing met heel ons hebben en houden naar toe verhuisd zijn. Dat is 1.

Als u goed gevolgd hebt, weet u ook dat er op mijn werk dit jaar een grote reorganisatie gebeurd is. Om alle herschikte teams weer een beetje logisch te ordenen, is er op dit eigenste moment een grote verhuisoperatie op mijn werk bezig. Daarbij ben ik vrijdag van mijn bureau naar een tijdelijke locatie verhuisd (is 2), heb ik gisteren de helpdesk – waarvoor ik verantwoordelijk ben – helpen verhuizen (is 3), ga ik vandaag van mijn tijdelijke locatie naar mijn iets minder tijdelijke locatie (is 4), en mag ik in december nog eens verhuizen, naar mijn definitieve locatie (definitief, tot de volgende verhuis dan toch :-)) (is 5).

En dan morgen. Morgen verlaten mijn ouders na 40 jaar het huis waar ik opgegroeid ben, om naar een kleiner en comfortabeler appartement te verhuizen, het slotstuk van een plan- en verbouwingsproject van meer dan 2 jaar. Morgen is het de grote verhuisdag, waarbij de vele dozen en de zware meubelstukken een ritje gaan maken. Is 6. Het winkelgedeelte moet trouwens over 2 weken nog apart verhuisd worden naar het pand waar mijn broer een nieuwe zaak start, maar ik ben nog niet zeker dat ik daarbij kan helpen, dus die verhuis tel ik niet mee.

En dan is er nog mijn schoonbroer. Ook hij heeft vorig jaar een huis gekocht, dat ondertussen zo goed als gebouwd is, en waar hij in november intrekt, geholpen door de familie. Is 7.

Geef toe, qua aantal verhuizen op een jaar kan dat toch wel tellen, niet? 🙂 Straks kweek ik nog spieren, stel u voor!

Oh wat wordt 2010 een rustig jaar. Ahum.

3 thoughts on “Verhuizen”

  1. Je mag altijd wat meubeltjes naar beneden komen dragen, als eindelijk onze Ikea-keuken in mekaar zit.
    Ik mag niet meer dragen en mijn vriend beweert dat hij twee linkse handen heeft 🙂

Reageer!