Aangetekend

Het voordeel van thuiswerken is dat je de deur kan opendoen wanneer de postbode onverwacht aanbelt met een aangetekende zending. Een envelop met een gratis CompactFlash-geheugenkaartje in. Een leuke envelop.

Over anderhalve week meer daarover!

9 thoughts on “Aangetekend”

  1. CompactFlash nodig ? Ik heb hier anders nog enkele kaartjes liggen van mijn vorige camera — die kapot was en genereus vervangen door de fabrikant (Canon — reclame 😉 ) — en die nu niet meer bruikbaar zijn, wegens SD-kaartjes in de nieuwe camera. In combinatie met een externe kaartlezer kunnen ze nog als onhandige USB-stick dienen… maar jij hebt blijkbaar snode plannen met CompactFlash-kaarten.

  2. Ik heb niet direct CF nodig neen. Mijn vorige camera (Nikon Coolpix 4500) at CF, en mijn volgende camera (Nikon D300 of opvolger) zal vermoedelijk CF eten (maar da’s nog voor direct), maar mijn huidige (D80) doet het ook met SD.

    Maar niet ik heb snode plannen met CF-kaartjes. Uw sponsor daarentegen…

  3. mijn volgende camera (Nikon D300 of opvolger) zal vermoedelijk CF eten (maar da’s nog voor direct)

    Aha, binnen anderhalve week wordt Karels nieuwe Nikon D300+ aangetekend geleverd ! Tussen de regels door lezen we ook dat tegen dan Nikon door Canon zal overgenomen zijn, en dat alle Nikon-camera’s dan enkel nog met CF zullen werken, kwestie van oude stock kwijt te raken. Gezien de schaarste van die kaarten zal de prijs geweldig stijgen. Daarom slaat Karel nu al zijn voorraad in.

    Zo kunnen we bovenstaande discussie samenvatten imho. Akkoord ?

Reageer!