Wat een week

Jawadde.

Hallo, en welkom terug bij Webpalet. We zijn er een weekje tussenuit geweest voor een welverdiende vakantie.

Zo’n vakantie dient normaal om uit te blazen, te genieten en uit te rusten, maar het is een behoorlijk bewogen week geweest…

We hadden een weekje vakantie gepland samen met een bevriend koppel en hun twee kindjes, in Molenheide. Ik wou dat ik kon schrijven over hoe geweldig en ontspannend en plezant de week wel geweest is, maar helaas is er het een en ander foutgelopen met de gezondheid van de kindjes.

Ik heb eigenlijk weinig zin om de details hier op mijn blog uit de doeken te doen, dus in een notendop: een virale infectie heeft ervoor gezorgd dat de drie kindjes ziek geweest zijn deze week. Ons petekindje is van zondagnacht tot en met woensdag op ‘vakantie’ geweest in Gasthuisberg, zijn broertje heeft de tweede helft van de week last gehad van maag en darmpjes, en met onze Kobe zijn we dinsdagnacht naar het ziekenhuis in Heusden getrokken, waar we een halve dag gebleven zijn.
Eveline, Kobe en ik waren maandagavond met vertraging alleen op vakantie vertrokken, zonder het bevriende koppel, maar gelukkig konden ze donderdag nog nagekomen, waardoor we nog een uiterst gezellig einde van de vakantieweek gehad hebben.

Aan verdere details heeft u geen nood, maar het belangrijkste is: de drie kindjes en dus ook onze Kobe stellen het ondertussen goed. Onze Kobe was dolgelukkig om vandaag weer thuis te zijn, heeft zich dolenthousiast op zijn speelgoed gestort en ligt nu te slapen als een roosje. In zijn eigen bedje. Het kan toch zo’n deugd doen.

4 thoughts on “Wat een week”

  1. Een ander koppel heeft ons al gebeld om samen met ons op reis te gaan. “Om het noodlot te tarten”. We worden nog een hype! “Heeft u zin in een net-iets-andere-vakantie? Hebt u durf en doorzettingsvermogen? Boek dan een reis met beide families!”

Reageer!