Magere oogst, vet veel koekjes

Vandaag was het weer bloedgeefmoment in Leuven! Zoals steeds heb ik mijn angsten overwonnen en mij met knikkende knieën richting sportkot begeven, alwaar het bloedbad plaats vond.

En achteraf krijg je altijd een zak productjeus van sponsors. Maar deze keer hebben ze blijkbaar niet veel sponsors gevonden. De oogst: een blikje Fanta, een krant, een Glamit magazine, een fles douchegel, een doos paarse rijst, een zakje JimTV-gummies, en een FotoKnack. Punt.

Gene vette dus, in vergelijking met sommige andere keren. Maar ik kan niet klagen. Want ze hebben mij volgepropt met koekskes. Ik was net klaar met het afstaan van mijn half literke, toen ik plots effe wat zwarte vlekken voor mijn ogen kreeg, en het wat benauwd kreeg. Bretoense galetGeen probleem, snelle interventie: mij wat platter gelegd en mij een cola gegeven, en ik voelde me ineens een pak beter. Maar daar lieten ze het niet bij. Neen, ik moest en ik zou een kwartier blijven liggen, en het ene koekske na het andere naar binnen werken.

Och, mij horen ze niet klagen hoor. Superlekkere Bretoense galetjes gegeten. Njam, ik denk dat ik weet wat gekocht de volgende keer ik de Colruyt met een bezoekje vereer…

Leve de zwarte vlekken!

2 thoughts on “Magere oogst, vet veel koekjes”

  1. njamnjam! Voor een koekske moet ge wat over hebben…

    En waar is den tijd dat men kon kiezen tussen een tuintijdschrift en de playboy, na het weggeven van het beste van jezelf…

Reageer!