Niks vergeten, Gertje?

Oeps!Samson en Gert. U kunt ze wel, de malle televisiehond en zijn baasje.

In 1991 zongen ze samen volgende tekst:

Had je tien miljoen
wat zou jij dan doen?
Een feestje bouwen en je geld op doen?
Ik kocht liters limonade
honderd kilo chocolade
om aan iedereen uit te delen.

En nog:

want tien miljoen gaat vlug vervelen
als je ze niet uit kan delen

10 miljoen oude Belgische franken, oftwel 250.000 euro. Het leek een droom voor de jonge hondenbezitter, maar ondertussen weten we natuurlijk allen dat Gertje al lang euro-miljonair is.

Tijd dus om een oude belofte na te komen! En dat is het uitgangspunt van de fijne website “Niks vergeten, Gertje?” [www.gertje.info].

Laat maar komen dat feestje!

Update 23 januari: Het kómt er, het feestje!

10 thoughts on “Niks vergeten, Gertje?”

 1. Sinds 1991 trouwe bezoeker met mijn 1ste kleinkind, was toen 5 jaar, elk jaar terug en dan met 2de kleinkind. Tot 2 jaar terug trouwe bezoeker van de Samson Kerstshow. Nu zijn ze bijna 21 en 19, en gaan ze naar andere “shows”.Misschien worden ze ook nog uitgenodigd?? Wat denk je Gert? Vraag het aan Samson die zegt zeker” JA”

 2. Blijkbaar hebben ze ondertussen toegegeven: op 2 feb van 17 tot 20u is Plopsa-indoor in Hasselt open voor 1500 liefhebbers en is er gratis limonade en chocolade… (zie zoomin-tv op standaard-online). Gewoon een stunt van studio 100 of een échte toegeving?

  Grappig: “Gert en Samson laten bij deze officieel weten dat ze voorlopig geen plannen koesteren om bij de brandweer te gaan of als piraat naar Timboektoe te varen”…

 3. Ik zou er graag bij zijn op 2 februari, en heb zojuist gehoord op “donna” dat de eerste 1000 een persoonlijke code krijgen, dus bij deze hoop ik er bij te zijn!
  Groetjes

 4. Hier nog een monique die er ook graag bij wil zijn (met de kindjes natuurlijk).
  Moeten we hier inschrijven voor deze code?
  Groetjes

 5. Sinds 1991 trouwe bezoeker met mijn 1ste kleinkind, was toen 5 jaar, elk jaar terug en dan met 2de kleinkind. Tot 2 jaar terug trouwe bezoeker van de Samson Kerstshow. Nu zijn ze bijna 21 en 19, en gaan ze naar andere “shows”.Misschien worden ze ook nog uitgenodigd?? Wat denk je Gert? Vraag het aan Samson die zegt zeker” JA”

Reageer!