Fitness

In mijn krant durven er wel eens reclameboekjes zitten. Meer dan mij lief is. Zo vond ik vorige week bv. Windows Vista Magazine bij mijn krant, een boekske dat helemaal gewijd was aan het besturingssysteem dat Microsoft vandaag met veel poeha voorstelt.

Enkele weken geleden wilde een grote Vlaamse fitness-keten mij met een soortgelijke reclamefolder proberen te overtuigen om wat meer te bewegen. Dat deden ze met deze jonge poes:

Fitness!

Een slanke, jonge, lenige deerne plakt tegen het plafond, en ziet er compleet stressvrij uit. Daarvoor hebben ze ofwel straffe secondenlijm gebruikt, ofwel hebben ze haar twintig liter koffie binnengegoten tot ze tegen het plafond vloog.

“Haha, da’s gewoon omgedraaid met Photoshop, die foto”, denkt u nu, slimme lezer. Een logische reactie. Maar kijk, daar wordt het fishy. Want laten we de foto effectief eens omdraaien, zodat we de ‘originele’ foto terug krijgen:

Omgekeerd? Of niet?

Ziet er echter uit, niet? Maar let dan eens op haar haar. Dat volgt de wetten van de zwaartekracht niet bepaald. Echt wel niet. Vreemd, zeer vreemd. Newton moest het weten.

Conclusie: ofwel hebben ze 10 bussen haarlak in haar wulpse kapsel gespoten, ofwel hebben ze dit arme kind effectief met secondenlijm tegen het plafond geplakt.

En stressvrij dat ge daarvan wordt! Niet te doen!

One thought on “Fitness”

Reageer!