Een ongrijpbare parel

DVD ParelvissersDie ochtend in mijn mailbox:

Beste Karel Titeca,

Vanaf 16 september kan u in [een Vlaamse krant] sparen voor De Parelvissers op dvd. De dvd-box bevat de 6 afleveringen, de volledige soundtrack en vele extra’s.

U kan de dvd-box ook winnen. Herinnert u zich nog hoe en waarom Jan De Ridder verdween? En wie iets te verbergen had? Speel dan het Parelvissers-spel en maak kans op de dvd-box van De Parelvissers.

Fijn zo. Mijn aandacht is getrokken. Ik ben namelijk zeer geïnteresseerd in De Parelvissers. Waarom? Omdat ik indertijd de hype volledig gemist heb. Ik heb het feuilleton niet gezien. Wegens geen tv (hoera!). Maar ik ben op zich wel geïnteresseerd.

Het nog niet gezien hebben en wel geïnteresseerd zijn vind ik dus op zich een goede motivatie om deze DVD-box graag te winnen. Maar helaas. Ik mag niet meedoen. Want neen, ik herinner mij niet hoe en waarom Jan De Ridder verdween. Ik weet zelfs niet eens wie Jan De Ridder is.

Neen, deze wedstrijd is alleen voor het clubje mensen dat het feuilleton al gezien heeft. En ik heb geen lidkaart.

Snif. 😥

5 thoughts on “Een ongrijpbare parel”

  1. ik hoorde hier daarjuist hetzelfde gemor achter de computer 🙂

    en niemand die antwoorden geven hé, want dan weet je de clou al, en dan heeft het geen zin meer om die dvdbox te bekijken …

    ze snijden in hun eigen vel, tsss

  2. En ik had ook net diezelfde bedenking. Ook de hype aan mij laten voorbijgaan en nooit gezien, zoals zoveel tv-programma’s, maar wel de intentie om het eventueel ooit nog eens te bekijken. Mijn zin is bij deze over.
    Toevallig weet ik nog wel vaag iets over die Jan de Ridder omdat het na de laatste uitzending op de voorpagina van De Standaard stond en ik mij daar wel behoorlijk aan gestoord heb.

Reageer!