Mwoehahahaha

(demonische lach) Het werkt! De macht van de blogger weer ‘ns tentoongespreid.

Google heeft mijn berichtje over Freya, van twee dagen geleden, ondertussen gevonden. En dus al die Vlaamse ministerlurkers vinden gezellig via de zoekmachine de weg naar mijn weblog.

Een overzicht van de zoektermen waarmee mensen vandaag op mijn weblog terecht gekomen zijn, en de hoeveelste hit ik daarbij was:

En zo zijn er nog wel een paar. Vooral die “bijna naakte foto’s” is wel… ja, schattig bijna. Iemand die een gigantisch schuldgevoel had bij “volledig naakt” en dan maar voor the next best thing ging 🙂

Jaja, en weeral alleen maar ontgoochelde mensen natuurlijk. Want just niks Freya naakt! Neen, alleen een stom experiment van de zoveelste stomme blogger.

Alle, ik ga mijn houden gart nog eens bovenhalen. Naaktfoto’s van Freya kan ik u helaas niet bezorgen, maar wel een postkaartje uit 2000. U ziet afwisselend voor- en achterkant. Lees verder.

Freya. Van voor en van achter

Voila, dit moet u wel even zoet houden.

Geweldig toch… Een mens zou zich bijna spontaan gaan afvragen waar de limiet ligt. Door een stom toeval ben ik nu met Freya beginnen experimenteren, maar zouden er mensen geinteresseerd zijn in volgende zoektermen? U verneemt misschien wel in een volgende spannende aflevering van Webpalet!

Enfin, ik val in herhaling, en het begint goedkoop te worden. En goedkoop is slecht. Awoe!

One thought on “Mwoehahahaha”

  1. En toch zou ik haar dolgraag eens naakt zien. Ik ben er zeker van dat ze een wondermooi lichaam heeft en sexy.

Reageer!